28 February 2012

Lama Tak Jenguk!!!

Assalamualaikum..........
*Haaachuuummm*
Lama tak masuk ke blog....Masuk je ke blog terus bersin, banyak sangat habuk. Kena bersihkan sikit - sikit. Sawang pun ada, ish3x.


Oklah dari tak update sebulan. Kira seminggu ni, boleh dimaafkan lagi. Apapun kebelakangan ni aku agak sibuk sikit, idea ada, tapi hanya berlegar di dalam kepala. Tinggal nak keluarkan je. Nanti - nantilah tulis.

Kadang - kadang tak tahu apa yang disibukkan. Masa sekarang cepat je berlalu. Tahu - tahu dah penghujung bulan Februari. Kalau bulan Islam dah masuk bulan yang keempat. Kalau kira - kira lagi lima bulan nak puasa dah. Siapa tak ganti lagi tu, cepat - cepatlah ganti.

Sekarang dah typeless, tak tahu nak tulis apa lagi. Nanti update lagi. Salam....;p

No comments:

Post a Comment