01 December 2011

Dah Hujung Tahun Dah???

Sebulan lagi kita nak meninggalkan tahun 2011. Banyak sudah suka dan duka. Dan aku pun baru berblogging tahun ni. Tak banyak yang boleh diharapkan pada blog yang tak sampai setahun ni.

Bagi orang lain, mungkin gigih mempromosikan blognya di sana - sini. Tapi bagi aku yang jarang - jarang nak update ni, tak perlulah. Cukup dengan aku jaga hati pembaca setia aku. Bukan senang nak membuatkan orang mengikuti blog kita. Dah ada pengikut ni, syukur sangat - sangat.

Ada segmen - segmen dari blogger - blogger lain yang aku join. Ikut keadaan. Ada masa aku pun nak buat segmen juga, tapi mesti nak bagi yang kaw - kaw punya.


Bagaimana dengan pencapaian untuk tahun ni?. Aku tak nak letakkan harapan tinggi. Asal azam aku tercapai. Alhamdulilah. 

Nampak gayanya azam aku akan tercapai dalam sikit masa lagi. Suka aku. Azam nak kurus yang susah sikit. Hehehe. 

Kalau berkisar kawan - kawan aku. Ramai yang menamatkan zaman bujang. Aku?. Belum lagilah. Bukan senang nak mengemudi kapal. Hanya yang kuat dapat melaluinya.

Cukuplah dengan cecehan aku ni. Karang meleret pulak. Apapun, untuk ucapan yang entah keberapa. Aku ucapkan semoga azam kalian tercapai. Amin


No comments:

Post a Comment