09 November 2011

Tentang Dhia

Baru lepas tengok episod 1 slot Akasia, drama Tentang Dhia. Menggantikan drama Soffiya yang tamat semalam.


Ok lah drama ni. Nampak Nora Danish "innocent" je dalam drama ni. Suasana kampung pun best. Tapi yang kelakar part diorang masih belajar di sekolah menengah.

Tengok Ako Mustapha (Azmi) dan Irfan Roslan (Raffi) pakai uniform sekolah. Kelakar. Dah tua - tua pakai uniform sekolah, macam budak terlebih hormon. Kalau Nora Danish (Dhia) ok je, sebab dia kecil molek orangnya...;p

Mungkin nak menunjukkan diorang kenal sejak di bangku sekolah. Kita tunggu dan lihat je lah perkembangan drama ni. Boleh like di facebook "Tentang Dhia". Ada sinopsis di sana. Malas nak copy paste kat sini, panjang sangat. Layan je lah setiap Isnin hingga Khamis, pukul 7 malam.

No comments:

Post a Comment