03 November 2011

Pencarian Blog Follower Bawah 500


Dengan muka tak malunya, aku join segmen cik genk.....kalau rasa nak join sama silalah klik banner. Kalau tengok pada follower aku, memang ciput pun.

Lagipun pun ramai gadis - gadis yang join. Kuikuikui....

Anyway, sesiapa yang bawah 500 follower tu. Jemputlah join...Boleh kenal - kenal....;p
Wassalam


p/s: comel je rasa gambar entri aku hari ni....(^-^)V

3 comments:

  1. Salam. Singgah dan follow dari segmen yang sama :)

    Jom terjah : http://kimie-blog.blogspot.com

    Kalo sudi follow sini : http://sembang-bola.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Yeahh! Adik Chopper Follow Sini Dari Segmen Yang Sama! Rajin-Rajin Datanglah Blog Adik Hee.. =)

    http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/pencarian-blog-follower-bawah-500.html

    Jemput Join Contest Adik Sekali~ ^_^

    http://itikjahat.blogspot.com/2011/11/contest-pilih-watak-kartun-anda-yang.html

    ReplyDelete