26 October 2011

Hari - Hari Aku

Tajuk macam nak emo je. Tapi puas dah pikir nak buat tajuk apa. Sebab aku nak update jugak blog walau hanya kisah aku dan bantal busuk.

Biar tak ada orang nak ambil tahu kisah kau pun. Ko retis ke??. Hehehe

Sebuah pantai di Terengganu. Pergi tahun lepas.
 Kalau pergi sini pun best jugak!!!

Kalau nak diikutkan hidup akan jadi sangat sangat sangat membosankan jika hanya makan, dan tido je. Jadi nak jugak keluar jalan - jalan. Tapi kalau balik - balik shopping complexs je tempat dituju, bosan gak. Jadi macam mana? Ke taman - taman tasik? Orang bercinta je ke sana. Ni kalau nak release tension, tak sesuai.

Nak berjalan - jalan makan angin dan melancong? Pakai duit jugak. Gaji ciput nak melancong apanya. Setakat ke negeri - negeri yang terdekat?. Dah selalu sangat.

Nak melepak je kat rumah?. Lagi bosan. Balik - balik TV tayang cerita pasal Deepavali je hari ni. Nak membaca? Boleh pergi ke Perpusatakaan Negara. Best jugak kan?

Ok lah set. Kita ke sana. Tapi sorang - sorang ke?. Tak best lah pulak. Pergi rumah member je lah. Untung - untung ada orang nak ajak berborak.

Jadilah kita ke sana. Janji keluar dari rumah. Kalau tidak asyik terperuk je mengadap internet. Lama - lama besarkan badan je.

Bosankan jadi seorang aku.......FOREVER ALONE.....;P


p/s: kan best kalau aku ni orang kaya. Asal bosan je pergi oversea....;p


2 comments: