28 June 2011

Minta Perhatian

Agak lama tak pos entri baru. Tak berkesempatan nak karang entri baru. Lagipun idea takde. Hati meronta - ronta nak update blog. Tapi bila mengadap komputer, otak jadi kosong dan tepu.

Tiba - tiba saja, tak boleh nak fokus pada cerita yang ingin disampaikan. Kalau ikutkan, bukannya takde cerita. Ada je cerita. Tapi rasa macam tulisan akan jadi merepek.

Sesiapa yang sudi singgah, terima kasih diucapkan. Walaupun blog ni, jarang - jarang sangat nak update. Tak mampu nak ikut blogger - blogger old timer, pos entri 9 - 10 entri satu hari.

Mungkin kekangan masa dan kemalasan melanda meyebabkan tiada tulisan yang baru. Nak pos cerita yang lama - lama, takut dah basi. Ye lah, dah lama.

Kalau ikutkan ada je cerita dalam komputer ni. Zaman - zaman muda rumaja punya cerita. Almaklumlah dah bertambah usia. Bukan tua ye.

Jadi minta maaf sekali lagi. Kepada yang sudi singgah di blog picisan ni...Terima Kasih ;p

No comments:

Post a Comment