29 May 2011

Artis YouTube - Mike Tompkins

Siapa tak kenal YouTube kan? Semua orang kenal. *kalau dia ada komputer & internet la*. Dari budak kecik sampai budak besar semua kenal.


Tapi dalam banyak - banyak video YouTube tu, aku suka dengan Mike Tompkins. Siapa itu Mike Tompkins?. Sedikit pasal Mike Tompkins. Berasal dari Ilderton, Kanada. Berumur 23 tahun. Seorang jurutera bunyi, penggubah muzik, dan penyanyi.

Kelebihan dia korang tengok sendiri dalam video ni. Sangat kreatif dan.....kagum la tengok. Tak pernah di buat dek orang. Ok mungkin ada yang buat jugak. tapi tak sekreatif dia ni. Korang layan je dia ni. Ada web sendiri di alamat ni, Facebook fanpage dan channel YouTube.



1 comment:

  1. camnela dia leh imaginkan penggabungan bunyi2 ni kan??

    ReplyDelete