14 April 2011

BEN ASHAARI GEGAR LAGI ...

Saja je nak join segmen Abe Ben.  Tak de tujuan apa - apa pun. Kalau  korang nak join sila la ke blog Abe Ben.



Tujuan Abe Ben buat segmen adalah untuk menambah kenalan blogger. Aku pergi tengok komen untuk pos link dalam blog Abe Ben. Ramai perempuan yang join segmen Abe Ben. Lelaki berapa kerat je. Nampak sangat Abe Ben ni ada sex appeal. Ajar sikit Abe Ben. Hehehe.
(Kalau korang tak tau sex appeal tu apa....sila google)..;p

Jadi aku nak menyibukkan diri join segmen ni. Suka - suka je. Boleh kenal ramai - ramai blogger. Perempuan saja....hahaha.
Acah je, lelaki pun no hal. Kawan - kawan kan.....;p

13 comments:

  1. salam perkenalan.. jejak dan gegar!!!!

    ReplyDelete
  2. hye geng blogger...

    gegar..gegar..gegar..!!!
    mcm tsunami....
    gegarkan blog anda
    tebaOOOOmmmMMMMM....

    singgah2 lak di http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. salam gegar dari belog abg ben!!
    group 5,78 datang sini menjenguk..
    jom sama2 gegar belog Aien :
    http://tintahatimilikain.blogspot.com (=

    ReplyDelete
  4. yeaaahhoo~ datang blog ni kasi GEGAR!!! ;)

    ReplyDelete
  5. Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum..
    masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam singgah dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

    Nadh kata Hidup Penuh Kejutan

    ReplyDelete
  7. gegar sini!!
    satu group..kumpulan 5 ^_^

    ReplyDelete
  8. SALAM GEGARAN: Satu Hari Seratos Blog menyambong gegaran ke kumpulan 5 setelah kumpulan 1,2,3 dan 4 telah berjaya ku tawan.... SO, kumpulan 5, berciap sedia la... :)

    ReplyDelete
  9. A word spoken is past recalling.

    ReplyDelete