12 March 2011

Dua Hari Lagi

Entri kali ni lebih kepada hati dan perasaan. Jika tak suka entri aku kali ni. Boleh la tekan [X]. Aku takkan larang. Apapun, aku nak jugak tulis benda ni. Sebelum aku terlupa apa yang nak aku luahkan dan cerita.Kena cari tempat untuk tulis benda ni. Jadi blog aku la tempat yang paling sesuai. Aku boleh baca banyak kali. Korang tak suka.Aku kisah apa....;p



Seperti tajuk entri, dua hari lagi adalah 14 Mac. Tarikh yang aku suka. Tarikh ni la dimana darah aku tumpah buat pertama kali. Masa tu aku sungguh suci. Aku tak ada ingatan pasal kejadian tu. Tapi mengikut kata mak aku, dia bangga dan seronok ketika tarikh tersebut.

And I'm happy and proud too. Tak dapat dibayangkan apa yang berlaku pada tarikh ni dulu. Cuma kadang - kadang aku terlupa pada tarikh 14 Mac ni. Biasa la manusia mudah lupa.

Aku tak pernah sambut ketibaan tarikh ni dengan dengan kek, jamuan atau  apa - apa pun. Hanya ucapan dari teman - teman, sahabat, saudara dan keluarga aku je. Kadang - kadang aku cemburu jugak bila ada teman - teman aku menerima kejutan atau "surprise party" dari teman - teman yang lain. Aku nak jugak ada kejutan macam tu. Tapi aku rasa takkan ada sampai bila - bila. Pity me...;(

Tapi hadiah yang buat aku terharu adalah dari adik aku yang ada kat Shah Alam. Thank you so much. I'm proud to be her brother.

Hadiah dari adikku...Thanks...;p

Ucapan dan penghargaan dari teman semua aku terima dengan hati terbuka. Apapun aku memanjatkan doa dan syukur kepada Allah s.w.t. kerana aku di beri peluang untuk berjumpa lagi dengan tarikh 14 Mac ni.

Korang tentu dah boleh agak. Ya, tarikh 14 MAC adalah hari lahir aku. I can't wait for this date. A new phase of my life...;p

4 comments:

  1. hehehe...
    x tekan [X] pun...
    suke bace...
    jrg ade laki2 x sbr tggu befday..
    maybe ade tp x pernah luahkan..
    kire en safwan berani luah isi ati2..
    tkt x smpat wish...
    selamat menyambut hari kelahiran yg ke.....???
    hehehe...
    p/s: bgs la adk en safwan... kreatif..=)

    ReplyDelete
  2. apapun..thanks for the wish...looking forward to this date...

    ReplyDelete
  3. haha apo la hang wan...
    aku pun x penah menyambut besar2 xcept for this year ada skit lain la dari tahun2 yang lepaaas
    x pe ade rezeki ko ade la tu surprise party...
    nanti aku syorkan kat cik azman haha
    ok hepi besday...
    i have noidea to make besday entri for u...wish u luck n do the better things in ur life to achieve wut on your mind which u was thinking ( betulkan ekk kalo english aku perfect haha )

    ReplyDelete
  4. at least you have a few people who make surprise parties for you...
    and me...none...

    ReplyDelete