14 February 2011

Emosional dan Sentimental>>>>Jangan Baca!!

Tak tahu kenapa? Selama aku join Facebook (ye la,aku tak de blog sebelum ni), malam ni rasa emosional sikit. Plus dengan sentimental (bukan sakit mental tau).

Semuanya berpunca bila aku join satu grup ni, Sahabat Blogger. Tujuan asal aku join, aku nak jumpa dan sembang - sembang dengan geng - geng blogger semua. Bila dah join, enjoy dengan semua status - status yang kelakar. Tiba - tiba.....(kita minum dulu   ;p)

Tiba - tiba adalah sorang Hamba Allah ni tanya, apa tujuan asal Sahabat Blogger ni. (aku rasalah camtu kot dia tanya. Tapi cara dia bertanya tu, macam tak kena.). Mula - mula aku blur kejap. Tapi, bila tengok komen geng - geng dah berbau bibit - bibit pergaduhan. (Aku terkomen sikit je. Lupa lak aku komen apa.) Adalah Hamba Allah tu, tak puas hati dengan pertanyaan Hamba Allah ni. Hangin satu badan kot. Pastu ada pulak Hamba Allah ni jadi ala - ala batu api pulak. Aku nengok je. Tak sempat nak komen banyak - banyak. (Kalau join Sahabat Blogger korang tahulah, nak kejar notification dia. Boleh pinau bijik mata)

Back to story, komen - komen dah jadi makin banyak yang mencelah dan merepek, yang tak tahu hujung pangkal pun ada jugak. Aku pun jadi panas jugak. Dah makin melalut. Bro Framestone muncul.( ya, Tora datang lagi!!!, sori Bro). Tapi status lain lah.

Keadaan dah cool balik. Tapi ada jugak sahabat yang nak keluar grup. Aku simpati la dengan mereka - mereka yang keluar grup ni. Banyak yang boleh kongsi kat Sahabat Blogger tu. Rugi

Aku tumpang simpati jugak pada admin Sahabat Blogger. Kita semua kat situ dengan tujuan baik. Jangan lah musnahkan persahabatan yang baru terjalin. Sesama islam pulak tu. Hamba Allah tu pun dah mintak maaf, maafkanlah dia. Kepada yang berkenaan. Shake hand together. Please. Aku mohon sangat.
Aku minta maaf jugak kepada Hamba Allah yang aku maksudkan. Terasa beremosi pulak malam - malam ni. No heart feeling. ok;p



p/s: entri ini hanya luahan perasaan sahaja. Jangan marahkan saya. Saya hanya berkongsi cerita dengan blog saya. Maafkan saya.
(tiada link disertakan di entri ini)

No comments:

Post a Comment