14 August 2011

BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ?

Dah lama tak join segmen Abang Ben. Kali ni aku join jugak la. Lagipun nak tahu jugak best ke?. Hurrmm.
Kalau nak ikutkan, blog ni lebih kepada kisah orang bujang, yakni aku. Jangan kata aku syok sendiri pulak.

Selama ni asyik baca blog ibu - ibu dan bapa - bapa je. Kalau blog orang bujang, banyak berkisar tentang tips - tips dan tutorial. Aku ni tak berapa pandai nak buat tips - tips dan tutorial semua ni. Jadi aku buat kisah orang bujang dan kongsi pendapat atau artikel dalam blog ni. Contohnya:


Jadi kalau nak join segmen Ben Ashaari. Sila klik banner di bawah.






14 comments:

  1. nice belog..singgah sini..hihih

    http://selendanqpelangi.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  2. Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

    http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  3. singgah dri segmen abg ben ..=)
    )


    http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  4. datang singgah dari segmen abg ben..
    salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

    blog best..eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  5. inna dtg golek2 kat sini...^^

    http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  6. OST SINNGAH SAHUR
    c/o singgah-singgah...
    singgah sahur...

    kalo nak blog ni jadi lagi best..
    letak blog saya dalam bloglist awak

    ben ashaari tanya blog saya best tak

    ReplyDelete
  7. Blog ini memang best macam tuannya. Hehehe..

    Salam ukhuwah, salam persahabatan.
    Salam kunjung mengunjung ye.. Kalau sudi folo le, nanti saya terjah balik Insya Allah.. heee

    Ikhlas:
    ~Gen2Merah~

    ReplyDelete
  8. hye..selamat berkenalan..
    blog awak best..nice..

    http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

    terjah dari segmen Ben

    ReplyDelete
  9. salam singgah dan follow awak ^_^

    http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

    ReplyDelete
  10. salam kenal...dari segmen BA...selamat berpuasa dan hari taya...;d

    ReplyDelete